24-UURS SERVICE

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ons bereiken op 06 52592542


 

Reparatie

We leven allemaal met een dak boven ons hoofd. Wanneer er een probleem is aan je dak en je doet er niets aan, zal de schade propageren en zullen de kosten oplopen.

Door stormschade of afgewaaide boomtakken kunnen daken worden beschadigd. Een dakreparatie is onontkomelijk in dit geval. Er is ook gevaar voor je dak dat niet meteen merkbaar is. Grote temperatuursverschillen zorgen namelijk voor het uitzetten en krimpen van de het dak, dit kan scheuren en breuken veroorzaken, waardoor lekkages ontstaan.

Door een grondige en regelmatige controle kan je problemen in een vroeg stadium opsporen. Best zo snel mogelijk je dak laten repareren bij schade is dus de oplossing. Het ene dak is het andere niet en het is dus aan te raden goed op de hoogte te zijn van je dak en van de levensduur ervan.

Indien je denkt een probleem aan je dak te hebben en het je nog geen last bezorgt, is het slecht te denken dat dit zo zal blijven. Een snelle dakreparatie kan je dus veel ellende en geld besparen. Er zijn verschillende soorten dakreparaties die kunnen uitgevoerd worden aan een dak. Het dak kan volledig heraangelegd worden.
Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van een oud onderdeel vb: oude isolatie. Ontmossing is in vele gevallen nodig. Mos tast namelijk je dak aan en dient dus verwijderd te worden. In geval van een lekkage of gevaar op lekkage kan een soort coating aangebracht worden die een bescherming biedt en de poriën vult waardoor de lekkage stopt.

Voor al uw reparaties kunt u dus gewoon contact met ons opnemen: Daktechniek Drenthe.


 
Daktechniek Drenthe | Oosterdiep w.z. 15 | 7881 GK Emmer-Compascuum | T +31 (0)6 52592542 | E info@daktechniekdrenthe.nl
Daktechniek Drenthe 2009